Război pe viață și pe moarte pentru șefia PSD. Codrin Ștefănescu sare la gâtul lui Marcel Ciolacu!

0

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, îl acuză pe Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraţilor, că ar avea o înţelegere cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Să ne zică ce lider providenţial a devenit între timp. Şi că mai bine îl pupi în fund pe Klaus, decât să-l critici. Că aşa vrea electoratul PSD, nu voci tăioase gen Codrin, Teodorovici, Pleşoianu sau Şerban! Mai bine să plece din partid toţi nemulţumitii, doar academiştii secreţi contează!

Puciştii de ieri, servitorii disciplinaţi ai Cotroceniului de azi. D-aia vă zic că e musai să ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu aşa!”, a scris Codrin Ştefănescu pe contul personal de Facebook.

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, s-a declarat amuzat, duminică, la Romania TV, pe tema scenariului lansat de unii analişti care văd posibilă o înţelegere între PSD şi Klaus Iohannis de schimbare a premierului întrucât preşedintele nu l-ar mai vrea pe Ludovic Orban în postul de şef al Executivului.

În urmă cu câteva săptămâni, Codrin Ştefănescu a anunţat îl va sprijini la congres pe Eugen Teodorovici, dacă fostul ministru de Finanţe va candida.

Codrin Ştefănescu a declarat că în Partidul Social Democrat există două tabere – una condusă de Marcel Ciolacu, actualul preşedinte interimar la formaţiunii, şi o alta condusă de Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al social-democraţilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.