Viceprimarul liberal, Dan Cristian Popescu, vești bune pentru locuitorii sectorului 2. Se va deschide prima piață de produse tradiționale și bio din București!

0

După proiectul de succes privind înființarea a 30 de piețe volante în sectorul 2,  care a fost inițiat în timpul stării de urgență și care continuă și pe perioada stării de alertă, proiect extrem de bine primit de locuitorii din sector, viceprimarul liberal, Dan Cristian Popescu,  are o altă veste bună pentru cetățenii din sectorul 2. Dan Cristian Popescu a precizat că în sector se va deschide prima piață de produse tradiționale și bio din București.

“Am discutat acest proiect astăzi împreună cu Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Adrian Oros și secretarii de stat, domnii George Scarlat, Aurel Simion și Emil Dumitru.

Le mulțumesc pentru deschiderea arătată proiectului nostru. Locuitorii de #Aca2ă vor avea cea mai moderna piață din București!”, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.