Apel umanitar: Micuțul Darius Nicola are nevoie disperată de sprijinul nostru. Haideți să-i salvăm viața!

Vara aceasta, cu toții ne-am făcut griji în privința noului coronavirus. Ne-am temut să nu ne infectăm, să nu suferim din cauza lui, iar unii poate chiar să ne pierdem viața. Aceleași temeri le-au avut și soții Nicola, care au stat cu inima cât un purice, mai ales că au un copilaș de 4 ani. Teama de COVID-19 a devenit însă ultima pe listă după ce au primit o veste cutremurătoare.

Băiețelul lor are leucemie acută limfoblastică de tip B, acel tip de cancer al sângelui ce avansează cumplit de repede și poate fi fatal dacă pacientul nu ajunge rapid la spital. Acum, Darius e internat la Institutul Fundeni din București, unde a început tratamentul intensiv urmând să meargă în Italia la Clinica Bambino Gesu. Micuțul s-a alăturat unei mulțimi de suflete nevinovate, închise între pereții reci ai spitalului și supuse la condiții de care orice copil ar trebui să fie străin. Părinții se luptă din răsputeri să-l trateze în Italia, unde sunt mari șanse de vindecare, dar deplasarea, tratamentul și toate procedurile pe care Darius trebuie să le urmeze costă mai mult decât își permite familia. De aceea, soții Nicola ne roagă din tot sufletul să le dăm o mână de ajutor: Oricine sunteți, cu orice sumă ați putea să ne sprijiniți va fi o mare binecuvântare pentru noi și pentru a-l ajuta pe Darius să se facă bine!

Suma necesară nu este foarte mare, comparativ cu alte cazuri pentru care voi, prietenii Asociației „Salvează o inimă”, ați fost adevărați îngeri protectori. Cei 25.000€ se vor strânge rapid prin solidaritatea noastră, prin mila și compasiunea pe care am arătat-o mereu împreună pentru cei necăjiți, puși de viață în situații care ar doborî pe oricine. Fiți alături de noi și acum și haideți să-i dăm lui Darius o nouă șansă la viață!

Nume:Darius Marian

Prenume: Nicola

Varsta: 4 ani

Suma necesara: 25000 euro

Diagnostic:: leucemie acută limfoblastică tip B

Tratamentul il va efectua la  Spitalul Bambino Gesu

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Nicola) al copilului pentru care faceți donatia!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.