Dragnea primește o lovitură dură după interviul acordat din închisoare. Fostul lider PSD nu mai poate munci în penitenciar!

0

Liviu Dragnea are interdicţie permanentă de a munci în penitenciar şi nu mai poate primi 10 zile de liberare. E sancţiunea primită de fostul lider PSD în urma interviului acordat din spatele gratiilor, conform Realitatea Plus.

O nouă discuţie prin Skype între Anca Alexandrescu, fosta consilieră a liderului PSD, şi Liviu Dragnea urmează să fie difuzată joi, notează Realitatea Plus.

Săptămâna trecută, Anca Alexandrescu a spus că Liviu Dragnea vrea să intre în greva foamei dacă nu vor fi ridicate sancţiunile aplicate în urma interviului.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este bine la Penitenciarul Rahova, unde munceşte zilnic.

„Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”

„Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a spus Liviu Dragnea, conform Ştiripesurse.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.

Fostul șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.