Sondajul care îi provoacă frisoane Gabrielei Firea. Nicușor Dan o „bate măr” în alegeri pe primarul general!

Nicușor Dan ar fi votat de 54,5% dintre bucureștenii care au spus că vor veni la vot în toamna acestui an, iar Gabriela Firea ar fi votată doar de 45,6%, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP în București, în perioada 20-26 iunie, la comanda PNL. Peste 56% dintre bucureșteni nu sunt mulțumiți de ce a făcut social-democrata Gabriela Firea până acum în mandatul său, în timp ce 40% susțin că „lucrurile merg în direcția corectă în București”, mai arată același sondaj.

Peste 67% dintre bucureșteni ar ieși la urne pentru alegerile locale din toamnă. Potrivit sondajului INSCOP, Gabriela Firea ar fi devansată de Nicușor Dan cu aproape 9% la alegerile pentru Primăria Generală a Bucureștiului.

Între singurii candidați anunțați oficial în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei este o diferență de 8,8% puncte procentuale, dacă Nicușor Dan ar fi susținut de PNL, USR-PLUS și PMP, iar Gabriela Firea de PSD, Pro România și ALDE.

Procentul bucureștenilor care au spus că vor veni la vot și au o opțiune de vot de 67,3% din eșantion, potrivit sondajului INSCOP.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.