Filiala Timiș a PPU-sl sare în sprijinul cetățenilor: Comune din Timiș cu străzi impracticabile după furtună!

0

În  comuna Ghiroda, după furtuna din seara zilei de 2 iulie,  cetățenii au sesizat pe rețelele de socializare că sunt inundații pe mai multe străzi și întîmpină mari dificultăți  în a se deplasa de acasă spre locul de muncă. Pe strada Dunărea bunăoară, zona unui mare șantier care avansează într-un ritm foarte lent, lucrurile stau foarte grav. Dimineață, în unele zone ale străzii, plină și așa de cratere, apa avea chiar și 1 metru adâncime!

Dacă ar fi situații speciale, un caz care ar necesita intervenția echipajelor de urgență, masinile nu ar avea căi de acces. Nu mai vorbim de posibilitatea de colectare săptămânală a deșeurilor, este o întreagă odisee pentru cetățenii care locuiesc în această zonă! De asemnea, străzile Ghioceilor, Bega, Panselelor, Retezat de aseară erau inundate, pe alocuri  apa a intrat în curți, iar pe strada Vălișoara, apele au intrat chiar și în casele cetățenilor! Este o comună cu un buget nu chiar mic, credem că se poate veni în sprijinul cetățenilor nemulțumiți de actuala stare de lucruri. Deocamdată, aceștia  își strigă  necazul  pe grupul de comunicare al comunei.

Sperăm să-i și asculte cineva!  Atenție, totuși,  fiind  vorba de viața și siguranța cetățenilor, stimați consilieri, domnule primar Ionuț Stănușoiu, vă rugăm să luați măsuri!

Biroul de Presă al PPU-sl Filiala Timiș

Anghel Mariana

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.