Rareș Bogdan îl susține pe viceprimarul liberal al sectorului 2: „Dan Cristian Popescu are 44% în sondaje. Câștigă și ca independent!”

Prim-vicepreședintele liberal, Rareș Bogdan, s-a săturat de ipocrizia liderilor USR. Refuzul acestora de a participa alături de PNL și PMP la desemnarea unor candidați unici în lupta, din București, contra PSD prin pretenții absurde, rupte de realitatea electorală, amestec în viața internă a PNL și fake news-uri de cea mai joasă speță la adresa unor candidați liberali, nu mai surprinde, însă, pe nimeni.

Au trecut săptămâni bune de la diversiunea ordinară a lui Dan Barna la adresa viceprimarului liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu. Useristul-șef a lăsat să se înțeleagă că Dan Cristian Popescu ar fi făcut blat cu PSD la Primăria Sectorului 2, o uriașă minciună! În ciuda argumentelor prezentate de viceprimarul sectorului 2, Barna a refuzat să-și ceară scuze, ceea ce arată, până la urmă, calitatea umană a celui ce se prezintă ca un alt fel de politician.

Intervențiile repetate ale liderului liberal, Rareș Bogdan, ultima avută chiar duminică la un post de televiziune, demontează, însă, tertipurile lui Barna în a stopa candidatura lui Dan Cristian Popescu din partea PNL la Primăria Sectorului 2.“ Viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, conduce detașat în toate sondajele de opinie efectuate la nivelul sectorului 2. Acesta are 44% și poate câștiga Primăria și din postura de independent”, a precizat Rareș Bogdan, care a adăugat că Popescu este un om deosebit și un viceprimar foarte apreciat la nivelul sectorului 2. „Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, este un politician extrem de activ, pe care locuitorii sectorului 2 îl recunosc ca primar. Lui Popescu i se reproșează de către USR lipsa de integritate, acest fapt nefiind dovedit până acum”, declarase și, cu ceva vreme în urmă, Rareș Bogdan.

Aflat în studioul Antenei 3, până și analistul Bogdan Chirieac, un susținător fervent al PSD, a admis că Dan Cristian Popescu va câștiga Primăria Sectorului 2.

Tot ieri, un atac extrem de dur în direcția duplicității USR, în special a lui Dan Barna, a venit și din partea liderului PMP, Eugen Tomac. Acesta a acuzat USR că pune mai presus de interesele bucureștenilor mizele electorale ale unui partid care nu face altceva, prin atitudinea liderilor săi, decât să boicoteze orice demers anti-PSD la nivelul Capitalei. Atacurile nejustificate la adresa PNL și PMP din partea USR, susține Tomac, nu favorizează o alianță PNL-USR-PMP la nivelul Capitalei.

Obsesia lui Dan Barna de a-l desemna candidat pe anonimul Radu Mihaiu, din partea USR, la Primăria Sectorului 2 arată, din punctul meu de vedere, nu numai lipsă de viziune politică dar și o formă de dispreț la adresa locuitorilor sectorului 2. Chiar cu susținerea PNL, în cazul unei candidaturi ca independent a lui Dan Cristian Popescu, PNL va suferi un uriaș eșec în sectorul 2.

Sunt convins, însă, că (mai ales) după decizia biroului PNL Sector 2 care a votat candidatura lui Dan Cristian Popescu,  liderul PNL, Ludovic Orban, un om politic cu o vastă experiență, va lua cea mai bună decizie privind partidul, dar și privind locuitorii sectorului 2.

I.Badea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.