Europarlamentarul Rareș Bogdan, un nou atac la adresa CCR: „Este împotriva românilor!”

0

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a susţinut, marţi, la Romania TV, că în acest moment Curtea Constituţională „este împotriva românilor”. Prim vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, a afirmat că, prin deciziile de a declara neconstituţionale carantina şi izolarea pacienţilor cu noul coronavirus, judecătorii constituţionali vor „să îi infecteze pe români”.

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Newsline” prezentată de Cristina Şincai, Rareş Bogdan a criticat în termeni duri Curtea Constituţională.

„Un singur semnal de alarmă vizazi de CCR care practic în momentul ăsta este împotriva românilor. Ce face CCR este extrem de grav. Deciziile CCR sunt împotriva poporului român şi împotriva sănătăţii românilor. Noi vrem să protejăm sănătatea românilor, iar Curtea Constituţională vine şi vrea să îi infecteze pe români”, a declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul CCR a afirmat că „se pare că CCR e deasupra legii, deasupra tututor”.

„Din păcate, nu putem să avem nici măcar un dialog cu dumnealor”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

De asemenea, Rareş Bogdan a explicat că „nu contează costurile politice” când vine vorba despre decizii pentru protejarea sănătăţii românilor.

„Nu contează costurile politice. Nu contează că există sau nu susţinere în sondajele de opinie pentru aceste măsuri. Contează ca oamenii să fie protejaţi şi să nu existe pericol de infectare majoră.

Sunt convins că cei care vor face recomandările pentru decizia finală vor fi specialiştii, iar în cazul în care lucrurile devin grave, sunt convins că preşedintele României care are apanajul de a decreta starea de urgenţă, cât şi premierul care poate continua starea de alertă vor lua cele mai bune decizii”, a spus Rareş Bogdan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.