Gigi Becali anunță noul antrenor al FCSB. Pleacă Bogdan Vintilă, vine Toni Petrea!

Share:

Gigi Becali (62 de ani) a anunţat, marţi, că noul antrenor al FCSB, începând din sezonul viitor, va fi Toni Petrea (45 de ani), în prezent antrenor secund al lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Patronul FCSB a spus că Petrea trebuie, întâi, să-şi rezolve situaţia de la echipa din Arabia şi apoi o poate prelua pe vicecampioana României. 

Dezamăgit de ultimele rezultate şi de faptul că Bogdan Vintilă a pierdut vestiarul, Gigi Becali caută soluţii pentru a redresa corabia la FCSB. Actualul antrenor al FCSB, Bogdan Vintilă, are zilele numărate, iar omul de afaceri din Pipera a anunţat numele celui care va ocupa banca tehnică începând din sezonul viitor. Este vorba despre Toni Petrea, cel care a mai lucrat la FCSB ca secund al lui Laurenţiu Reghecampf.

„Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el. Poate vine Toni! Toni Petrea! Unul dintre secunzii lui Reghe! Principal, secund, nu ştiu încă, dar el cred că vine! Poate vine şi din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să-şi rezolve lucrurile acolo. Să-şi rezolve situaţia!”, declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Toni Petrea şi-a început cariera de antrenor la Snagov, în 2011, iar apoi l-a urmat pe Laurenţiu Reghecampf în Liga 1, la Chiajna şi FCSB. Apoi, Reghe şi stafful său au făcut pasul spre zona Golfului, la Al Hilal, Al Wahda şi, în prezent, la Al Wasl.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.