Grindeanu, despre absența unui „superlider” în PSD

Share:

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, marţi, că PSD nu are niciun „superlider”, avertizând că o luptă internă în partid, pentru conducerea partidului, nu e benefică înainte de alegeri.

„Acest congres nu trebuie să fie despre cine, ci despre ce se dorește a fi făcut în PSD pe termen mediu, dacă nu chiar pe termen lung. Nicio bătălie internă de partid în acest moment, cu două luni înainte de alegeri, nu e benefică pentru niciun partid, indiferent cum se numește el. Orice bătălie de acest tip lasă urme, lasă răni”, a spus Sorin Grindeanu la Digi24.

„Cred că lucrurile trebuie discutate din perspectiva unei echipe. Să nu se supere pe mine, în acest moment, personalitățile de forță în PSD, de superforță, așa cum a fost obișnuit PSD să aibă un superlider, lipsesc. Indiferent cum se numesc, fie că vorbim de Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu. Și atunci, singura tactică pe care poți să o adopți și care e tactica corectă e de a construi o echipă. Sigur, trebuie să fie și un președinte, dar nu un tătuc, așa cum s-a obișnit PSD să aibă. Iar acea echipă trebuie făcută cu sarcini clare pentru fiecare membru al echipei – și văd că lucrurile merg în această direcție, având în vedere situația de fapt”, a adăugat fostul premier.

Sorin Grindeanu a mai spus că de vină pentru absența unui lider puternic este Liviu Dragnea, care nu și-a „crescut”  un succesor, așa cum au făcut alți președinți ai partidului.

„Cum scotea cineva capul, cum era redus la tăcere. Și uite că plătim această politică”, a mai spus Grindeanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.