Șoc în Brazilia. Președintele Bolsonaro, infectat cu coronavirus!

0

Preşedintele Braziliei are stări febrile, peste 38 de grade Celsius, şi alte simptome, anunţă presa locală. 

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, unul dintre liderii sceptici în privința pandemiei de coronavirus, prezinta anumite simptome de COVID-19 şi a fost supus unui test. Conform presei braziliene de marţi, Bolosnaro are Covid 19.

Anunțul a fost făcut de însuși Jair Bolsonaro, la postul CNN Brasil. Președintele i-a declarat unui jurnalist că are unele simptome ale coronavirusului, inclusiv febră 38 grade Celsius, şi că a făcut o radiografie la plămâni la spitalul militar.

Într-o înregistrare video realizată de unul dintre simpatizanţii săi, cărora li se adresează frecvent de la porţile reşedinţei sale la Brasilia, şeful statului, purtând o mască albă, a declarat că s-a întors de curând de la spital, unde a făcut o radiografie pulmonară. „Plămânul este curat, da? Voi face un test de COVID în scurt timp, dar totul este bine bine”, a declarat el după ce i-a avertizat că nu se poate apropia prea mult de suporterii săi.

În urmă cu două săptămâni, Jair Bolsonaro spunea că este posibil să fi avut coronavirus și că ar putea face un nou test. Aceasta, deși fusese deja testat negativ în ultimele săptămâni.

De la începutul pandemiei, Jair Bolsonaro, 65 de ani, a luat în derâdere boala, considerând pandemia o exagerare, şi a participat la mai multe evenimente publice fără să poarte mască, criticând în acelaşi timp măsurile de izolare introduse în mai multe state.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.