Viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, acuză: Organizația USR-PLUS din București are interese politicianiste și mize mici!

0

Viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, continuă să-și manifeste dezamăgirea față de duplicitatea organizației USR-PLUS din Capitală care nu este interesată „să înlăture umbra lui Onțanu din Primăria sectorului 2”. „Aceștia se folosesc de acuzații neîntemeiate și calomnioase pentru a stopa candidatura mea la funcția de primar, cu scopul de a promova o candidatura din partea USR-PLUS, lipsită de orice șanse. Electoratul respinge asemenea calcule politicianiste. Toate sondajele arată că sunt, de departe, singurul candidat de centru dreapta care poate câștiga Primăria sectorului 2”, a spus, revoltat, Dan Cristian Popescu, care îi invită, la o dezbatere publică, pe liderii USR București și PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu pentru a le răspunde la întrebarea “De Ce Popescu?”.

Toate acțiunile duplicitare ale organizației USR-PLUS de la nivelul Capitalei  arată că fake news-ul (ordinar) propagat în mass-media de Dan Barna, mai-marele USR, care devoala așa-zisul blat între Dan Cristian Popescu și PSD, la nivelul sectorului 2, nu a reprezentat o greșeală, ci un demers electoral (mizer) bine calculat.

„Organizația USR-PLUS din București are interese politicianiste și mize mici. Ei nu sunt interesați să înlăture umbra lui Onțanu din Primăria sectorului 2, pe toți cei care au condus de facto sectorul nostru în ultimii 4 ani. Acum vor să-l readucă pe acesta, în funcția de primar, încercând prin orice mijloace ca dreapta să piardă sectorul 2, în logica meschină a unei presupuse rivalități dintre partidele noastre. Asta după ce PNL a făcut deja un sacrificiu politic prin sprijinirea lui Nicușor Dan pentru funcția de Primar General, tocmai pentru ca dreapta să recâștige Bucureștiul.

Aceasta este concluzia evidentă a poziției iraționale a USR-PLUS, prin vocea celor doi președinți, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu. Aceștia se folosesc de acuzații neîntemeiate și calomnioase pentru a stopa candidatura mea la funcția de primar, cu scopul de a promova o candidatura din partea USR-PLUS, lipsită de orice șanse. Electoratul respinge asemenea calcule politicianiste. Toate sondajele arată că sunt, de departe, singurul candidat de centru dreapta care poate câștiga Primăria sectorului 2.

Cei doi președinți nu sunt în niciun caz în măsură să arunce cu acuzații sau să se erijeze în instanțe morale. De 3 ani de zile îi invit la un dialog deschis și onest, pentru că în afară de acuzații, acești oameni nu au fost în stare să aducă absolut nicio dovadă în susținerea celor spuse.

Fac un apel la buna lor credință și îi invit la o dezbatere publică, pentru a le răspunde la întrebarea: De Ce Popescu?

Altfel, alianța USR-PLUS pune umărul la recâștigarea Primăriei Sectorului 2 de către un candidat susținut de PSD”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, viceprimar liberal al sectorului 2 Dan Cristian Popescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.