Firea nu-și retrage candidatura de la Primăria Capitalei în ciuda unor presiuni din PSD

0

Gabriela Firea, primarul Capitalei și candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria București, face acuzații extrem de grave. Firea susține că i se transmit mesaje din interiorul partidului, pentru a renunța la candidatură.

„Am spus şi partidului, când există un alt candidat care să întrunească încrederea bucureştenilor mai mult ca mine, sunt dispusă să mă retrag. Nu mă leg de scaun, nu mă ţin neapărat strânsă de o funcţie, am venit să fac cât mai multe lucruri bune pentru capitală şi nu sunt atât de ambiţioasă încât să cred că nu există nicio altă persoană care să facă mai bine acest lucru. Dar din toate cercetările realizate se arată câ atât eu, cât şi preşedintele Klaus Iohannis suntem cele 2 personalităţi politice care întrunim cele mai mari procente de încredere în rândul românilor şi al bucureştenilor.

Prin urmare, cei care au tot interesul să mă destabilizeze mai au de aşteptat. Voturile se obţin de la oameni, nu prin maşinaţiuni politice. Sunt forţe care transmit emisari care îmi spun că ar fi mai bine pentru mine să vin la preşedinţia PSD şi să candidez doar la parlamentare şi eventual dacă vom câştiga parlamentarele, să devin premier. Nu mă interesează, nu sunt un oportunist, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu şi nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să îi părăsesc pe bucureşteni în ideea că am prima şansă să devin premier, dacă voi câştiga un mandat de senator din poziţia de preşedinte al PSD”, a declarat Gabriela Firea, conform DCNews.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.