Actorul Mugur Mihăescu pune tunurile pe Raed Arafat

Share:

După ce Raed Arafat a atras atenţia asupra campaniilor realizate de persoanele cunoscute împotriva măsurilor de prevenţie impuse de autorităţi, actorul Mugur Mihăescu critică atitudinea pe şefului DSU, informează Romaniatv.net.

Actorul Mugur Mihăescu (sursa foto: wall-street.ro) îi aminteşte şefului DSU că în 1989, românii și-au câștigat dreptul de a se exprima liber, iar opiniile „periculoase” pe care le critică Arafat nu trebuie să fie condamnate.

Mai mult, Mugur Mihăescu îi cere dovezi secretarului de stat cu privire la decesele cauzate de Covid-19.

„Convingeți-ne că această cifră este cauzată într-adevăr de Covid și nu de comorbidități”, a spus actorul, potrivit spynews.

Reamintim că recent, Raed Arafat a atras atenţia asupra mesajelor împotriva măsurilor de prevenţie impuse de autorităţi, mesaje pe care diverse persoane publice le transmit.

„Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze.

Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate. Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă”, a explicat Raed Arafat, la o emisiune TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.