Accident cumplit la Livezile, în Bistrița-Năsăud. Trei persoane au ajuns la spital!

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe DN 17. O autoutilitară s-a oprit într-un cap de pod. Trei persoane au ajuns la spital.

În această dimineață, la ora 05.00, un apel la 112 anunța un accident pe DN 17.

Echipaje ale pompierilor, Ambulanței și polițiștii bistrițeni au intervenit în Livezile, la un accident rutier.

Un maramureșean a adormit la volanul autoutilitarei, ajungând într-un cap de pod. Trei persoane au fost rănite, scrie bistriteanul.ro.

”Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier care a avut loc în această dimineață, pe drumul național 17, în localitatea Livezile. Din primele date, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Săliștea de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, din cauza oboselii în conducere, a pierdut controlul acesteia, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în șanțul din beton. În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi bărbați, de 64 și 53 de ani, din Bistrița-Năsăud, au fost răniți. Conducătorul auto a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.