Acuzații grave la adresa grupării Ciolacu-Stănescu. Teodorovici intră în cursa pentru președinția PSD!

0

Eugen Teodorovici, fostul preşedinte executiv al PSD, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului, într-o conferinţă de presă organizată în curtea sediului central al PSD. 

Eugen Teodorovici a afirmat că, având actuala conducere, „cel mai mare partid din România se pare că ţine morţiş să devină cel mai mic”.

„Nu poţi da din coadă pe lângă preşedintele Iohannis în timp ce preşedintele Iohannis calcă în picioare PSD”, a afirmat Teodorovici. „Îmi anunţ candidatura în mod oficial pentru funcţia de preşedinte al PSD”, a anunţat, duminică, Eugen Teodorovici.

Teodorovici a precizat că a luat această decizie fiind „extrem de îngrijorat pentru prezentul, dar şi pentru viitorul partidului”, dar şi pentru viitorul României.

„Sunt convins că alături de mine sunt foarte mulţi colegi în PSD şi nu numai, oameni care înţeleg că de aproape nouă luni România stă pe loc, iar asta nu se întâmplă doar din cauza pandemiei. O altă pandemie este cea care ne bântuie, care bântuie clasa politică şi care are simptome destul de grave: incompetenţă, lipsă de voinţă, laşitate şi din păcate chiar şi trădare. Guvernul PNL este un guvern incapabil, am spus-o de foarte multe ori, dar la fel de adevărat este şi faptul că PSD, de fapt conducerea interimară a partidului, lasă acest guvern să îşi facă de cap. Cel mai mare partid din România se pare că ţine morţiş să devină cel mai mic. Asta o spun acţiunile din ultimele nouă luni de zile, asta o spun şi sondajele. PSD nu poate şi nu trebuie să continue în acest mod. Nu poţi sta nouă luni în opoziţie şi să nu faci opoziţie, nu poţi da din coadă pe lângă preşedintele Iohannis în timp ce preşedintele Iohannis calcă în picioare PSD. Conducerea de azi a PSD a folosit cele nouă luni de opoziţie ca să stea degeaba şi nu cred că s-au făcut înţelegeri cu preşedintele Iohnnis, era mai bine să fii făcut decât să se datoreze această situaţie prostiei”, a mai afirmat Teodorovici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.