Lovitură dură pentru Alina Bica. Instanța din Italia decide ca fosta șefă DIICOT să rămână în arest până la extrădarea în România!

0

Zi decisivă pentru Alina Bica! Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost arestată în Italia, unde a fost reținută săptămâna trecută. Judecătorii din Peninsulă au hotărât va rămâne în arest până la extrădarea sa în România, informează Realitatea PLUS. Alina Bica are de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare.

Instanța din Italia a discutat luni dacă Alina Bica va rămâne în arest până la extrădarea în România. Fosta șefă DIICOT a ajuns  în fața instanței, unde și-a spus punctul său de vedere cu privire la aducerea în țară pentru executarea condamnării la 4 ani de închisoare în dosarul lui Ovidiu Tender, informează Realitatea.net.

Instanța din Peninsulă avea la dispoziție 48 de ore pentru a discuta sub ce măsură așteaptă fosta șefă a DIICOT procesul privind extrădarea în România, termen care a expirat chiar luni, 13 iulie.

Judecătorii italieni aveau trei posibilități: prelungirea arestului preventiv, eliberarea pe cauțiune sau consemnarea la domiciliu.

Și omul de afaceri Ion Bene va rămâne după gratii până la extrădarea sa în țară, potrivit deciziei luate de instanța italiană.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.