Pariul lui Orban: câștigarea alegerilor locale în București!

0

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a anunţat că liberalii au pus în prim plan obiectul de a câştiga alegerile în Bucureşti şi de a scăpa de „domnia incompetenţei şi relei voinţe” care a fost instaurată de PSD în Capitală.

„Am pus pe prim plan obiectivul de a câştiga alegerile în Bucureşti şi de a scăpa de domnia asta a incompetenţei şi relei voinţe care a fost instaurată de PSD în Bucureşti. Deşi PNL este cel mai puternic partid am renunţat să susţinem un candidat propriu şi am decis să-l susţinem pe Nicuşor Dan ca şi candidat, ştiind că Nicuşor Dan este candidatul unei alte formaţiuni politice”, a declarat Ludovic Orban, duminică seară, la B1 Tv, conform News.ro.

Ludovic Orban a precizat că PNL a arătat că este dispus să renunţe la o serie de lucruri.

„Cred că am arătat că suntem dispuşi la sacrificii şi că suntem dispuşi să renunţăm la o serie de lucruri, nu putem renunţa la ceea ce ne conferă nouă identitate, nu putem renunţa la nişte lucruri care sunt fundamentale în activitatea noastră politică. Adică există o limită în discuţii şi în negocieri, iar o astfel de chestiune după ce discuţi cu mine despre posibile înţelegeri pe plan local, să dai tură prin Piaţa Victoriei şi să spui că Guvernul Orban a pierdut de sub control, să spui că planul nostru economic este de fapt un plan electoral şi că România are nevoie de un adevărat plan economic nu este cea mai bună formă de a purta negocieri”, a mai declarat Orban, conform sursei citate.

Premierul Orban a mai menţionat că s-a ferit să critice potenţialii parteneri.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.