Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, acuză demagogia PSD: Românii chiar nu au nevoie de scandal politic când viața lor e în pericol!

0

În stilul caracteristic, tânărul lider PNL Sector 1, Sebastian Burduja, avertizează că „virusul nu are culoare politică și nici nu așteaptă cuminte momentul în care parlamentarii PSD vor alege să dea dovadă de solidaritate și responsabilitate” în contextul (amânării) de către Senat a adoptării urgente a legii carantinei.

Modul pervers în care parlamentarii PSD tergiversează adoptarea legii carantinei, crucială pentru a menține sub control pandemia de COVID-19, a generat, astăzi, un punct de vedere ferm și răspicat, pe subiect, și din partea președintelui Iohannis, dar și a altor lideri PNL.

“Virusul nu are culoare politică și nici nu așteaptă cuminte momentul în care parlamentarii PSD vor alege să dea dovadă de solidaritate și responsabilitate, măcar în al doisprezecelea ceas…

Românii chiar NU au nevoie de scandal politic când viața lor e în pericol. Au nevoie, însă, de această lege esențială în limitarea răspândirii virusului. Și de politicieni responsabili, nu de acești demagogi care joacă ruleta rusească în fiecare zi cu viețile românilor…”, a precizat pe pagina sa de Facebook, secretarul de stat, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.