Șocant: Raed Arafat, amenințat cu moartea!

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este ameninţat cu moartea de un bărbat care dă de înţeles că nu crede în existenţa noului coronavirus. Pe profilul său de Facebook, individul a publicat numeroase mesaje cu tentă conspiraţionistă sau naţionalistă.

Într-un mesaj publicat luni seara pe Facebook, Raul Coltor susţine că a depus un jurământ militar în urmă cu 15 ani prin care „a primit dreptul de a ucide”. De asemenea, individul vehiculează mai multe informaţii false referitoare la Arafat, printre care şi faptul că acesta ar fi fost condamnat la moarte în Palestina.

„În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Bărbatul dă de înţeles că s-ar număra printre cei care nu cred în existenţa COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus. El a publicat imagini de la mitingul de duminică din Piaţa Victoriei când sute de oameni au ieşit în stradă pe motiv că nu vor să poarte măşti de protecţie, nu vor carantină sau izolare.

Pe wall-ul său, Coltor a distribuit numeroase articole cu iz daco-legionar, citate din Corneliu Zelea Codreanu sau invitații la proteste contra măsurilor anti-COVID, scrie Libertatea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.