Hello Holidays: Testare, cu prioritate, pentru turiștii care merg în Grecia!

Share:

În sprijinul turiștilor care au achiziționat sau vor achiziționa vacanțe cu intrare în Grecia prin frontiera terestră Promachonas, în perioada 15-29 iulie 2020, agenția organizatoare Hello Holidays a încheiat parteneriate cu mai multe clinici care îi programează cu prioritate, astfel încât să ajungă la cazare la data stabilită.

Agenția le oferă turiștilor un voucher de testare RT – PCR SARS – COV2, pe care îl prezintă la unul dintre centrele de recoltare analize medicale înscrise pe acesta, din București și șase orașe din țară în prezent. Voucherul le permite testarea la un preț preferențial, costul acestuia fiind de 290 de lei, redus de la 350 de lei.
Rezultatul se obține în 24 de ore pentru București și în 48 de ore pentru alte orașe, în limba engleză.

Prin voucherul pe care iî primesc pentru testare de la Hello Holidays și de la agențiile partenere, turiștii beneficiază și de o reducere de 25 de euro la achiziționarea unor noi programe ale agenției, în perioada 01.08.2020 – 15.03.2021, mai puțin excursiile de o zi, „O zi cât vacanță”, cu derulare în sezoanele 2020 – 2021 (pînă la 30.09.2021).
Reducerea de 25 euro se acordă nominal, voucherele nu sunt transmisibile.

Hello Holidays a reluat cursele charter cu autocarul, din 17 iunie, și organizează săptămânal plecări spre mai multe stațiuni din nordul Greciei. O săptămână de vacanță costă începând de la 164 de euro/persoană în Halkidiki, de la 120 de euro/persoană în Thassos, de la 129 de euro/persoană în Riviera Olimpului, de la 278 de euro/persoană în Tolo/Peloponez, transportul cu autocarul fiind inclus.
Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. Oferă turiștilor experiențe unice de călătorie cu durata de o zi până la 19 zile, organizate fie cu autocarele Hello Holidays Transport, fie cu avionul. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanțe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris.

Compania are 27 angajați și a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.