PSD se laudă cu trei legi (constituționale)

PSD a anunţat miercuri că trei legi iniţiate de PSD au primit undă verde de la Curtea Constituţională, după ce au fost atacate de PNL. Social-democraţii îl acuză pe liberali s-au opus creşterii alocaţiilor şi pensiilor, fiind „preocupaţi doar să-şi sporească propriile averi”.

„Trei legi bune pentru țară, inițiate de PSD și atacate de PNL, au undă verde de la CCR. Nu pot ei bloca cât putem noi legifera!”, au precizat reprezentanţii PSD într-un mesaj pe Facebook.

Social-democraţii susţin că PNL este „partidul care se opune creșterii alocațiilor și pensiilor” şi  „s-a împotrivit unor măsuri ce ajută milioane de români și protejează bogățiile țării”.

Mai mult, reprezenanţii social-democraţi au amintit despre legile iniţiate de PSD care au fost declarate constituţionale de CCR, după respingerea sesizărilor PNL.

  • Oprirea speculei cu #terenagricol și consolidarea proprietății naționale, ca pământul țării să nu ajungă doar pe mâini străine.
  • Stabilirea valorii #coşuluiminim de consum lunar pentru trai decent, astfel ca salariul minim să poată crește anual prin raportare la un indicator real.
  • Suspendarea înstrăinării pentru doi ani a firmelor de stat, pentru ca gașca PNL să nu poată #vinde CEC și Eximbank, pe doi lei, în plină pandemie.

„Noi luptăm pentru un stat social just, liberalii sunt preocupați doar să-și sporească propriile averi.

#Guvernați pentru români, nu furați cu două mâini!”, a transmis PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.