Toni Petrea și Mihai Pintilii, noul tandem de pe banca FCSB. Gigi Becali vrea o disciplină de fier!

0

Gigi Becali, a mers, miercuri, în cantonamentul echipei de la Berceni, pentru a le prezenta jucătorilor noua conducere tehnică, formată din Toni Petrea, principal, Mihai Pintilii, secund, şi Thomas Neubert, preparator fizic. Becali a precizat că va introduce o disciplină de fier la formaţia sa.

„O să le spun nişte lucruri care nu o să se mai întâmple de acum încolo, adică în ceea ce priveşte comportamentul. Adică nu mai are voie nimeni… Şi asta este misiunea lui MM, Toni Petrea şi Pintilii şi Neubert şi implementează un regim dictatorial. Nu mai ai voie nici să zâmbeşti la antrenament. Aşa se va face. Nu ai voi să râzi, nu ai voie să glumeşti la antrenament. Te antrenezi, asta este contractul tău, îl respecţi, după aia când ieşi de aici, de pe poarta asta, poţi să te dai peste cap şi să râzi, să glumeşti, să faci ce vrei tu. Dar când ai intrat pe poarta asta, la revedere cu glume şi cu… Cine nu face aşa, afară de la antrenament. Deci disciplină de fier, maximă disciplină, asta e prima pe plan. După aia, celelalte lucruri. Antrenamente până când… Cum vedeam pe vremuri, până când se vomită. Antrenamente până când ajungi acasă şi nu îţi mai arde nici de mâncat, nimic, te bagi în pat şi cazi mort, nimic nu mai vrei să faci.

Dacă vrei să fii fotbalist şi dacă vrei să joci. De aia suntem noi în Europa şi suntem praf. Pentru că la noi se fac antrenamente la mişto. Nu, tată, vrei să fii fotbalist şi să iei milioane de euro, bă, le iei, dar cu sacrificii, nu că hai să ne distrăm puţin pe la antrenamente, jucăm puţin ţâra-bâra, alegăm pe teren, avem talent puţin, că ne-a dat Dumnezeu talent, ce să mai facem şi faza defensivă. Că după aia nu te mai ia nici Mirel Rădoi la echipa naţională şi după aia la revedere, ajungi peste 4-5 ani şi îţi pare rău. Ce implementez eu astăzi este disciplină de fier şi muncă, muncă, muncă, muncă, muncă, muncă şi iar muncă, muncă, muncă. Asta implementez eu acum. Se vor conforma, că nu există niciunul care e indisciplinat, că nu fac, de asta nu pot să mă plâng. Dacă ei îmi spuneau mie: . Sau: . Deci ei voiau să transpire şi nu transpirau. Şi eu nu credeam ce spuneau ei atunci, apoi mi-am dat seama că aud reptate ei. Asta fac eu„, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Patronul FCSB a precizat că fostul principal Bogdan Argeş Vintilă a acceptat postul de antrenor al echipei a doua: „Bogdan Vintilă a văzut interviul meu şi a zis: . A acceptat la echipa a doua, dar a zis să vină şi el ca să îşi ia şi el la revedere, să mulţumească jucătorilor, cutare, cutare. O să fie probabil momente de astea, cum să spun eu, emoţie. Că aşa este, aşa e omul„.

Becali a fost nemulţumit de activitatea antrenorului Bogdan Argeş Vintilă, în condiţiile în care echipa nu a câştigat niciun meci în Liga I de la reluarea competiţiei după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.