Ministrul Cîțu reacționează la „șantajul PSD” privind dublarea alocațiilor pentru copii

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a reacționat după decizia CCR privind dublarea alocațiilor și îl acuză pe Marcel Ciolacu de faptul că șantajează Guvernul României pe față, deși legea nu prevede nicio sursă de finanțare, informează Realitatea.net.

”Marcel Ciolacu, acum din întâmplare în funcția de Președinte al Camerei Deputaților, ȘANTAJEAZĂ public guvernul României!

Din funcția de Președinte al CD, Marcel Ciolacu, cere guvernului să nu respecte Constituția României.

Cât tupeu. Câtă ipocrizie.

Întârzie voit legea care salvează vieți în Romania sub pretextul că încalcă drepturi fundamentale ale romanilor iar în același timp santajeaza în cel mai mizerabil mod guvernul României.

Tupeul socialiștilor este fară margini.

Amenință public- ori dublați alocațiile ori vă „mătur”.

SANTAJ pe față.

Credeți că Președintele CCR vă ieși public să-i spună că împinge guvernul la neresepctarea Constituției? Niciodată. „misery loves company”

Constituția României este foarte CLARĂ când vine vorba de bugetul public.

Art. 138 – Bugetul public naţional
(5) Nici o cheltuială bugetară nu poate fi aprobată fără stabilirea sursei de finanţare.

Legea trecuta prin Parlament, cu votul lui Ciolacu, NU ARE STABILITĂ sursa de finanțare. Punct. Nu mai exista discuții aici.

Socialiștii trebuie să-și asume public că au votat o lege NECONSTITUTIONALA și să le ceara scuze românilor penntru că i-au mințit.

Rămâne o singura întrebare: care este pedeapsa pentru cel care ȘANTAJEAZĂ public guvernul României?”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.