Război (total) între USR-PLUS și PNL. Vlad Voiculescu îi acuză pe Iohannis și liberali că se află în spatele clasării „dosarului 10 august”!

Co-preşedintele USR-PLUS București, Vlad Voiculescu, a izbucnit la adresa PNL şi chiar şi a preşedintelui, fiind siderat de clasarea de către DIICOT a dosarului „10 august”. Voiculescu reclamă mai multe nereguli, în opinia sa, care nu au fost făcute de PSD, ci chiar de PNL.

„Dosarul 10 August a fost clasat de DIICOT, nici un șef al jandarmilor sau politician nu răspunde pentru violențele împotriva protestarilor. Rămân anchetați câțiva jandarmi.

Nu se poate așa ceva!

Pute totul de la o poștă și aici nu este doar mâna PSD!

Nu doar PSD l-a făcut general pe secretarul de stat care a coordonat acțiunea! Nucu Marin îl cheamă. Era colonel la 10 august. În Noiembrie a fost făcut general.

Nu PSD a făcut numirile de procurori de rang înalt la mica înțelegere, fără să țină cont de avizul CSM și încălcând MCV!

Nu doar PSD a ascuns până astăzi toate datele referitoare la ce s-a întâmplat atunci în spatele unei „desecretizări” de documente pe care le-au trimis la procurori (procurori care oricum aveau acces la acele documente)!

Toate cele de mai sus au fost făcute inclusiv de PNL și de Președinte!

Iar mizeria asta a fost scoasă acum pentru că e vară, se apropia 10 august și mai e timp să uite lumea până la alegeri!

Câtă sfidare!

Câtă mizerie!

PS Șefa DIICOT și în același timp procuror în acest dosar, doamna Georgiana Hossu, este prietena de familie a colonelului Răzvan Paraschiv, „dirijorul” în alb de la 10 august. Informația este publică, încă înainte de numirea dânsei.

PPS Niște „resturi” din dosar, pe „infracțiuni de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu” merg la Parchetul Militar. Probabil vor fi îngropate acolo”, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.