Becali îl așteaptă pe Reghecampf la FCSB

0

Nemulțumit de ultimele prestații ale echipei, Gigi Becali l-a trimis pe Bogdan Argeș Vintilă la echipa a doua, iar îl locul acestuia l-a adus pe Toni Petrea, secundul lui Laurențiu Reghecampf, informează realitateasportiva.net.

Gigi Becali speră însă să-l poată aduce pe „Reghe” înapoi la FCSB în momentul în care acesta își va încheia înțelegerea cu arabii.

Ciprian Panait, tehnician cu experienţă în zona Gofului, îi cântă în strună lui Becali și spune că, cel mai probabil, Basarab Panduru (49 de ani) va rămâne antrenor principal la Al Wasl, după ce Reghecampf se va despărți de echipă.

Vestea nu poate decât să-l bucure pe Gigi Becali, care în felul acesta l-ar putea readuce pe „Reghe” mult mai rapid decât ar fi sperat la FCSB.

„M-a surprins şi pe mine mutarea asta. Eu ştiam că Basarab Panduru e antrenor principal, pentru că aşa l-am perceput eu. E un tip care ştie fotbal cu carul şi am văzut şi analizele pe care le face, analize obiective. Eu cred că îl va ajuta pe Reghecampf, însă eu cred că e doar un pas ca el să rămână acolo sau să rămână în zonă, ca antrenor principal, în momentul în care Reghecampf va pleca către o altă provocare.

Eu cred că Basarab Panduru va fi antrenor principal şi perioada asta e doar un pas de reintegrare în cariera lui de antrenor principal. Eu cred că atunci când Reghecampf va prelua o altă echipă, Basarab Panduru nu va mai fi în staff-ul lui, ci el va rămâne principal în zonă”, a spus Ciprian Panait, la Look Sport.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.