Ianis Hagi a câștigat primul trofeu cu Glasgow Rangers

Share:

Ianis Hagi a fost din nou în centrul atenției la turneul amical de la Lyon. A fost titular la Glasgow Rangers care a câştigat competiţia „Veolia Trophy” contra echipei Nice.

Ianis Hagi a fost decisiv în meciul contra echipei lui Ciprian Tătărușanu, câștigată cu 2-0. A fost dușul scoțian pentru Lyon, a scris presa franceză după prestația fiului lui Gheorghe Hagi, conform Digisport.ro

În finala împotriva OGC Nice, echipa care eliminase pe rivala Celtic, Ianis Hagi a jucat mai mult de o oră. Fiul Regelui a fost menajat de Steven Gerrard, în urma unei intrări dure.

Mijlocașul ofensiv n-a mai avut sâmbătă aceeași prestație în al doilea joc din turneul din Franța.

În urma evoluţiei contra celor de la Nice, Ianis Hagi a primit cea mai mică notă – 6 – la egalitate cu George Edmundson și Glen Kamara.

„Greoi în posesie uneori, dar în general una dintre cele mai „vii” amenințări ofensive ale lui Rangers, atâta timp cât a fost pe teren, mereu căutând să creeze ocazii pentru colegii săi. Nu prea a avut impactul pe care l-a reușit cu Lyon, dar a avut câteva momentel bune. A fost înlocuit cu 25 de minute înainte de final”, a scris publicația Glasgowlive.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.