Ministrul Cîțu îi „pune la punct” pe cârcotașii din PSD: Guvernul Orban, investiții record la jumătatea anului 2020!

0

Fapte vs. demagogie. Responsabilitate vs. populism. Asta este comparația dintre Guvernul Orban și guvernele pesediste. De altfel, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu demontează manipulările pesediste și anunță că, la jumătatea anului, cheltuielile cu investiţiile sunt de 16 miliarde de lei. „Un record”, apreciază Cîţu, într-o postare pe Facebook. 

Florin Cîţu susţine într-o postare pe Face­book că investiţiile statului, din buget şi din fonduri UE, au ajuns, la şase luni, la 16,1 miliarde de lei.

„Am promis investiţii şi asta am făcut. Exista o singură soluţie de a ieşi din criză: INVES­TIŢII! În acelaşi timp, alo­carea masivă a resur­se­lor bugetare spre in­vestiţii, nu spre chel­tuieli neproduc­tive, GARAN­TEAZÂ o economie cu creş­tere econo­mică mare, ne­in­fla­ţionistă, în viitor. În primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize econo­mi­ce, am făcut un lucru fantas­tic (pentru mulţi impo-sibil). Am in­vestit o sumă RE­CORD. Cea mai mare sumă in­ves­tit­ă de Guvernul Ro­mâniei în pri­mele şase luni -16,1 mi­liarde lei.”, a scris ministrul de Finanţe.

Liberalul Florin Cîţu spu­ne că nu va sa­crifica investiţiile pen­tru a du­bla alocaţiile copiilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.