Marian Vanghelie ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei

0

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a anunțat, marți seară, că intenționează să candideze la Primaria Capitalei. Dacă se va înscrie în cursă și Victor Ponta, fostul edil a spus că ”va candida 100%.

”Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta, voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez. PSD va avea candidați în tot Bucureștiul, la fiecare sector.

Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică. Din păcate, la noi, în România, percepția greșită este în felul următor – cine este mai alunecos și mai mincinos, acela este om politic. Incorect! Un om politic înseamnă un om cu demnitate, un om curajos, un om care spune lucrurilor pe nume și care se ține de cuvânt. Din această cauză suntem în stadiul actual, în care nu mai avem nici politicieni, pentru că am considerat că cei care mint și sunt alunecoși sunt adevărații politicieni. Am discuții cu mai multe partide. În momentul în care va fi o închidere de protocol, ne veți vedea unii lângă alții”, a scris fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.