Apel umanitar: Micuțul Vladimir Cobasnian are nevoie de ajutorul nostru. Un simplu sms îi poate salva viața!

Share:

Ni s-a rupt sufletul când l-am văzut pe Vladimir Cobasnian, un băiețel de 3 anișori chinuit de o boală cumplită – cancer la ficat. Atâta durere pentru atâta inocență, pur și simplu nu e drept, dar este realitatea pe care e nevoit să o îndure. Durere îndură și părinții lui, de când au aflat cumplitul diagnostic.

Cu lacrimi în ochi, Eugenia Cobasnian ne-a povestit cum s-a prăbușit efectiv pământul sub ea, aerul a devenit greu de respirat și lumina zilei greu de suportat de când își vede fiul suferind.

Vreau să fiu soacră cu nurori! Vreau să îmbătrânesc văzându-i crescând! Știu că „vreau” sună a moft, dar pentru mine e un strigăt din ultimele răsputeri… Vă rog pe fiecare în parte, ajutați-ne, ajutați-mă să-mi recapăt speranța, ajutați-mă să îi dau o șansă la viață acestui copil nevinovat!

Pe prichindel îl așteaptă 6 cure de chimioterapie, 20 de ședințe de radioterapie, un transplant și aproape jumătate de an de spitalizare. Totul costă 91.000€, o altă lovitură puternică pentru familia Cobasnian, care nici nu are puterea să viseze la o astfel de sumă!

Banii pot fi strânși cu ușurință de noi – cei care ne dorim să-l vedem pe Vladimir sănătos, vesel, jucându-se ca orice copil normal – prin trimiterea unui SMS cu textul „Vladimir” la numărul 8832. Costă doar 2€, un nimic pentru noi, dar o șansă enormă pentru el.

Cei cei care vor să fie alături de Vladimir pot dona și în conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă”. Împreună, îl putem salva!

TRIMITE SMS DE 2 EURO LA 8832 MESAJ VLADIMIR

Am rămas profund impresionat de drama prin care trece familia Cobasnian, al cărei copil, Vladimir, suferă de Neuroblastom -CANCER. Vă rog mult să ne unim forțele și să le dăm o mână de ajutor acestor oameni greu încercați de viață. Au nevoie de 91.000 EURO  pentru a-l salva viață. Eu am donat pentru Vladimir, accesând link-ul de campanie: https://salveazaoinima.ro/vladimir-cobasnian/

Împreună îi putem reda zâmbetul acestui suflet nevinovat!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Cobasnian) al copilului pentru care faceți donatia!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.