Ministrul Anisie: Cadrelor didactice care au desfășurat orele online, evaluate până pe 31 august!

Share:

Ministrul Educaţiei – Monica Anisie anunță modificarea fişelor cadrelor didactice pentru a include şi evaluarea orelor online desfășurate în perioada pandemiei. Ministrul Anisie a declarat că până la 31 august va avea loc evaluarea cadrelor didactice pentru felul în care au desfășurat orele online.

Ministerul Educaţiei, Monica Anisie, propune pentru anul şcolar 2020 – 2021 organizarea unui sistem de învățământ hibrid care presupune atât cursuri online, cât și prezența fizică în clase.

Întrebată despre evaluarea cursurilor online desfășurate până acum, Monica Anisie a asigurat că se vor face evaluări până la data de 31 august. Evaluările vor fi făcute de Consiliul de Administrație al unității de învățământ.

„Eu zic că întotdeauna este loc de mai bine și de aceea, această formare a profesorilor sper să îi mobilizeze, în așa fel încât începând cu anul școlar și universitar 2020-2021 să se realizeze lecții de calitate, fie lecții față în față, fie lecții online. Bineînțeles că va exista o formă de evaluare. A existat și acum. Am avut un ordin de ministru, prin care am modificat inclusiv fișa de evaluare a profesorilor. Evaluarea este făcută de conducerea unității de învățământ, Consiliul de Administrație”, a declarat ministrul Educaţiei, Monica Anisie la un post de radio.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.