Ponta s-a aliat cu Negoiță în București. Firea și PSD primesc o puternică lovitură!

Share:

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat miercuri că Pro România va avea un candidat la Primăria Capitalei care va oferi o alternativă faţă de Nicuşor Dan şi de Gabriela Firea. Numele candidatului Pro România la Primăria Municipiului Bucureşti, dar şi al celor de la primăriile de sector vor fi anunţate săptămâna viitoare, cel mai probabil, alături de Robert Negoiţă.

„Pro România va avea candidaţi la Primăria Capitalei, la primăriile de sector şi îi anunţăm săptămâna viitoare, probabil cu Robert Negoiţă. Ne-am unit forţele cu Robert’, a spus Victor Ponta, la TVR 1.

Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei, Victor Ponta a amintit că partidul Pro România va avea candidat propriu.

„Pro România va avea un candidat care va oferi o alternativă faţă de domnul Nicuşor Dan şi doamna Firea. Pro România o să aibă candidat care va lua multe voturi de la Nicuşor Dan şi de la Gabriela Firea”, a afirmat Ponta.

Fostul premier, Victor Ponta, a susţinut că nu a avut nicio negociere cu PSD. Victor Ponta a mai spus că aceia care se află în jurul liderului social-democrat Marcel Ciolacu vor să piardă alegerile.

„Sunt oameni în PSD care nu au vrut niciodată să facă alianţă cu Pro România şi au venit cu tot felul de minciuni, că le-am cerut, nu le-am cerut nimic. (…) Nu am avut nicio negociere cu PSD. (…) Cu Marcel Ciolacu sunt absolut în regulă, dar restul din jurul lui nu vor să facă nicio alianţă, vor să piardă alegerile, ca să le câştige PNL”, a afirmat Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.