Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, revoltat de conducerea Politiei Locala din sectorul pesedistului Tudorache: ”Genul acesta de indivizi trebuie sa dispara rapid din functii de conducere!”

Share:

Un material exploziv publicat de g4media.ro – care arata modul in care polițiști locali, șefi de departamente și conducerea Poliței Locale Sector 1 și-au pontat sute de ore suplimentare pe lună, în perioada 16 martie-31 mai-  a provocat revolta liderului PNL Sector 1, Sebastian Burduja. Tanarul lider al liberalilor din sectorul 1, cel care a denuntat, in numeroase randuri, jaful generalizat din cadrul Primariei Sectorului 1, condusa de ” primarul invizibil”, pesedistul Daniel Tudorache, a avertizat dur ca ” aceste lucruri vor fi pedepsite”.

” În timp ce o țară întreagă se înclină în fața tuturor celor care luptă cu pandemia în prima linie, șefii lor ii rasplatesc cu…bani mai multi în propriile buzunare.
Astăzi este exemplul Poliția Locală Sector 1, administrată de Primăria Sectorului 1. Ce surpriză!

Mă întreb cum pot acești oameni care au stat în birouri confortabile, cu venituri duble, să se uite în ochii colegilor care fac ore suplimentare pe teren. Care nu își vad familiile zile întregi și la finalul lunii primesc câțiva lei în plus la salariu, pentru toata munca în plus…

Toate aceste lucruri vor fi pedepsite, într-un fel sau altul. Si genul acesta de indivizi trebuie să dispară rapid din funcții de conducere. Doar așa România se va face bine ”, a precizat pe pagina sa de facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

https://www.g4media.ro/cum-si-au-pontat-sute-de-ore-suplimentare-sefii-politiei-de-la-sectorul-1-in-perioada-starii-de-urgenta-politistilor-care-au-mers-in-teren-li-s-au-aprobat-cateva-ore-suplimentare.html

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.