Apel umanitar: Haideți să-l salvam pe Nicolae Solovei! Un simplu SMS îi poate salva viața

0

Pandemia de coronavirus ne face deseori să uităm că există și alte probleme de sănătate mult mai grave, că sunt pacienți pe care COVID-19 nu i-ar răpune, dar pe care o maladie nemiloasă precum cancerul cu siguranță i-ar lua dintre noi.

Este și cazul lui Nicolae Solovei, un băiat de 11 ani, „cu o inimă în care încape tot pământul”, după cum ni l-a descris mama lui. Îngenuncheată de durere, femeia ne-a povestit cum a aflat că fiul ei are cancer la ficat.

Nicolae SoloveiPlângeam cu copilul în brațe și nu știam încotro să apuc și la ce ușă să bat. Cu o fetiță de 1 an acasă, cu un copil pe care îl vedeam cum mi se usucă în brațe și cu finanțele la minimum…

Unul dintre apropiați i-a recomandat să meargă la Spitalul Emsey din Turcia, unde s-au tratat cazuri similare. Doar că tratamentul costă 56.000€, iar soții Solovei au cheltuit tot ce aveau pentru a plăti biletele de avion și analizele necesare. S-au gândit să-și vândă locuința, dar fiind nefinisată și situată într-un sătuc, nu e nimeni interesat să o cumpere.

Nu ne putem aduna acum cuvintele pentru a ne spune toată durerea pe care o avem în suflet. Ne gândim doar la Nicolae, care e un băiat nespus de inteligent și de sufletist. Se gândește la surioara lui și la animăluțele pe care le-a adoptat și pe care le iubește mult, așteptând să se întoarcă acasă, să le mângâie din nou și să se joace cu puii de iepuraș pe care i-a primit cadou de la vecini…, ne-a povestit tatăl lui Nicolae, care face apel la oamenii cu inimă mare să doneze pentru fiul lui.

Nicolae poate fi salvat prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”. O viață salvată e dincolo de orice preț și de orice bucurie! Putem fi eroii lui Nicu, împreună!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia „SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Solovei) al copilului pentru care faceți donatia!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.