Rares Bogdan ii „pune la punct” pe liderii USR: „In interiorul dreptei, in sectorul 2, nu exista o altă personalitate care să aibă un scor mai bun ca Dan Cristian Popescu. Are peste 40% in sondaje”

0

Deşi încurajează formarea unei alianţe din partea dreptei pentru alegerilor locale din Capitală, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a transmis un avertisment pentru „prietenii de la USR”.

Rareș Bogdan susține că PNL este de departe partidul cel mai bine cotat în sondaje și deja a făcut multe compromisuri pentru formarea unei alianțe și alegerea unor candidați comuni la primăriile de sector și Primăria Generală a Municipiului București.

„PNL, partidul aflat la guvernare și sub parteneriat asumat cu președintele Klaus Iohannis a decis să facă absolut orice, să cedeze, să fie absolut rațional pentru a găsi soluții comune pentru ca dreapta să aibă o alianță pentru primăriile de sector, nu doar pentru cea generală.

Ne dorim foarte mult să ajungem la un compromis care să ne ducă la candidați comuni pentru ca primăriile de sector să fie câștigate, cel puțin 5 din 6 sau 4 din 6. În cazul în care nu vom ajunge, eu îi avertizez pe colegii și prietenii de la USR că USR nu va câștiga nicio primărie din București, dacă nu va ajunge la un compromis cu PNL și PMP și riscăm să câștigăm maxim două primării de sector, poate trei cu greu și celealte să aparțină PSD.

Noi am spus foarte clar: vreți 3-3, în regulă acceptăm și această condiție, din care un loc din cele trei sectoare îl dăm colegilor și partenerilor de nădejde de la PMP. După ce am cedat și acest lucru, USR a venit cu o nouă pretenție legate de persoanele care ar urma să candideze, respectiv Dan Cristian Popescu și candidatul nostru de la 5.

Le-am explicat că în toate sondajele pe care le avem, Dan Cristian Popescu se află la peste 40% din intențiile de vot și nu există în interiorul dreptei o altă personalitate care să aibă un scor mai bun ca el”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena3.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.