Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, pune tunurile pe „primarul invizibil„: „Spitalul de Urgență București-cea mai mare minciună a lui Tudorache, în sectorul 1!„

0

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, demonteaza „cea mai mare minciuna marca Tudorache din sectorul 1- Spitalul de Urgenta Bucuresti„.

„Spitalul de Urgență București…cea mai mare minciună a lui Tudorache, în sectorul 1. Dedicat minciunii, incompetenței și lipsei de interes pentru binele cetățenilor, așa cum a fost tot mandatul primarului invizibil. O machetă realizată de primăria Sectorului 1, doar pentru că a venit campania electorală. Tupeu, incompetență, indiferență. În cea mai bogată comunitate din România – Sectorul 1”.

Așa ar trebui să arate și să sune scriptul acestui video mincinos, pe care primarul invizibil PSD Tudorache îl rostogolește pe câteva posturi TV. Și îl plătește din bani publici, evident.

Vreți să știți în ce stadiu este acum proiectul spitalului Vasile cel Mare? Cel cu care primarul se laudă în aceste spoturi? Nu există. Tot ce a făcut în acești ani a fost să creeze o companie de investiții, pe modelul colegei sale de primăria Capitalei, în care s-au cheltuit bani degeaba. În ziua de azi oricine poate să creeze o companie de investiții în câteva zile. Nu înseamnă nimic. Tot ce a scos până acum este un video și o machetă. Și multe minciuni. Cam aici suntem.

Pe cât de revoltător este acest clip, pe atât de natural este pentru stilul PSD. Manipulare, minciună, deviere de la adevăratele probleme. Aceasta este moștenirea lui Tudorache. Iar clipul mincinos rezumă perfect, în câteva secunde, tot ce lasă această administrația toxică în urmă: NIMIC, a precizat liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, pe pagina sa de Facebook.

#BucurestifaraPSD #Sector1faraPSD

Minciunile PSD

„Spitalul de Urgență București…cea mai mare minciună a lui Tudorache, în sectorul 1. Dedicat minciunii, incompetenței și lipsei de interes pentru binele cetățenilor, așa cum a fost tot mandatul primarului invizibil. O machetă realizată de primăria Sectorului 1, doar pentru că a venit campania electorală. Tupeu, incompetență, indiferență. În cea mai bogată comunitate din România – Sectorul 1”.Așa ar trebui să arate și să sune scriptul acestui video mincinos, pe care primarul invizibil PSD Tudorache îl rostogolește pe câteva posturi TV. Și îl plătește din bani publici, evident. Vreți să știți în ce stadiu este acum proiectul spitalului Vasile cel Mare? Cel cu care primarul se laudă în aceste spoturi? Nu există. Tot ce a făcut în acești ani a fost să creeze o companie de investiții, pe modelul colegei sale de primăria Capitalei, în care s-au cheltuit bani degeaba. În ziua de azi oricine poate să creeze o companie de investiții în câteva zile. Nu înseamnă nimic. Tot ce a scos până acum este un video și o machetă. Și multe minciuni. Cam aici suntem.Pe cât de revoltător este acest clip, pe atât de natural este pentru stilul PSD. Manipulare, minciună, deviere de la adevăratele probleme. Aceasta este moștenirea lui Tudorache. Iar clipul mincinos rezumă perfect, în câteva secunde, tot ce lasă această administrația toxică în urmă: NIMIC.#BucurestifaraPSD #Sector1faraPSD

Publicată de Sebastian Burduja pe Miercuri, 29 iulie 2020

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.