Viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, vizitat de un influent politician german. Gunther Krichbaum, încântat de unitățile de învățământ din sector!

2

Importantă lovitură de imagine dată de viceprimarul liberal al sectorului 2. Dan Cristian Popescu a primit, astăzi, vizita unui influent politician german, membru al Bundestag-ului, care ocupă din anul 2007 funcția de președinte al Comisiei pentru Afaceri Europene.

„Astăzi am primit vizita bunului meu prieten Gunther Krichbaum, un politician cu o largă deschidere internațională, fiind decorat de Regina Olandei, Președintele Republicii Franceze și Președintele Austriei. În 2012, Președintele României îi oferă titlul de comandant al Ordinului Național „Steaua României”.

Membru al Bundestag-ului din 2002, domnul Gunther Krichbaum este Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene. Reputat activist pentru integrarea și dezvoltarea colaborării în cadrul Uniunii Europene, este și un susținător al României. De asemenea, este președintele forumului germano-român.

A fost o mare bucurie pentru mine să îi pot prezenta câteva unități de învățământ de #Aca2ă. Ne mândrim cu munca noastră și știm că putem concura cu unitățile de învățământ din vestul Europei.

Îți mulțumesc, Gunther, pentru vizită și pentru sprijin!”, a precizat pe pagina sa de Facebook, viceprimarul liberal al sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Mulțumesc pentru sprijin, Gunther!

Publicată de Dan Cristian Popescu pe Sâmbătă, 1 august 2020

 

Citește și
2 Comentarii
  1. Ionut spune

    Domnul Dan Cristian Popescu s-a remarcat din postura de parlamentar si de viceprimar al Sectorului 2 prin inititiva si reusita de a duce lucrurile pe drumul normal, prin interesul fata de viitorul tinerilor si dedicarea continua fata de oras si oameni. As dori sa il votez pentru postul de primar al Sectorului 2 si sunt sigur ca aceasi gandire o au si ceilalti locatari.

  2. Ioana Popescu spune

    Din postura de parlamentar și de viceprimar, Dan Cristian Popescu s-a dovedit un politician diferit de cei cu care ne-am obișnuit în ultimii 30 de ani: preocupat de soarta Sectorului 2, de bună-starea bucureștenilor și de viitorul copiilor noștri. Îmi doresc să-l pot vota pentru postul de primar al Sectorului 2 și sunt sigur că asta simt și rudele, vecinii și prietenii mei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.