Liberalul Sebastian Burduja susține tandemul Carabelea-Cozmanciuc: E timpul ca Neamțul sa scape de baronii roșii care au ținut județul în sărăcie si izolare!

Liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja, susține tandemul Andrei Carabelea-Mugur Cozmanciuc pentru Primăria muncipiului Piatra Neamț respectiv șefia CJ Neamț. Într-un județ controlat în ultimii ani de “baronii roșii” – în frunte cu președintele pesedist al CJ Neamț, Ionel Arsene, nimeni altul decât omul de încredere al lui Liviu Dragnea- este nevoie, mai mult decât oricând, de o administrație liberală eficientă, profesionistă și credibilă.

“Mândru sa fiu alaturi de un vechi camarad de lupta pentru România #pebune: Andrei Carabelea, viitorul primar #PNL al municipiului Piatra Neamț. Împreună cu președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț, Andrei va face echipa pentru nemțeni.

E timpul ca Neamțul sa scape de baronii roșii care au ținut județul in sărăcie si izolare.

Am spus in 2016 ca România #pebune începe pe Neamt. Si asa a fost. Acum avem șansa sa mai facem un pas mare inainte.

Dragi nemțeni, va rog de pe acum pe toti cei care mi-ati fost alaturi in 2016: susțineți aceasta echipa cu toata inima, asa cum o susțin si eu. Inainte, impreuna”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.