Vești proaste pentru Gabriela Firea și Nicușor Dan: Băsescu, decis să intre în cursa pentru Primăria Capitalei!

După uriașa gafă (de neînțeles) făcută de Ludovic Orban în privința excluderii PMP (un partid cotat, astăzi, cu un scor de două cifre în Capitală) din alianța anti-PSD din București, liderul PMP, Eugen Tomac a reacționat, pe cât de ferm pe atât de rapid, și împreună cu colegii săi a pregătit în cursa pentru primăriile de sector șase candidați extrem de competitivi care vor da frisoane „favoriților” de la PSD respectiv PNL-USR-PLUS.

” Avem candidaţi buni pentru toate sectoarele. Cred că o candidatură care poate cuceri Primăria Sectorului 2 este domnul Paleologu, de asemenea un candidat redutabil pentru Primăria Sectorului 4 este Ştefănel Dan Marin. În mod sigur, în jurul lui Mihai Neamţu, la Sectorul 3, putem să-i creăm probleme reale proaspătului fugar de la PSD, Negoiţă. Ştefan Florescu şi singur are şanse să-l bată pe Mutu la Sectorul 6 şi, dacă USR-ul ar fi dorit să facă un gest de nobleţe, sunt convins că Ioana Constantin, colega noastră, la Sectorul 1 îl poate învinge pe domnul Tudorache într-o alianţă unită. De asemenea, la Sectorul 5, senatorul Iliescu este cunoscut de 20 de ani în acest sector”, a precizat, recent, tânărul lider al PMP, Eugen Tomac.

Iar declarația de duminică seară a fostului șef al statului, Traian Băsescu, reprezintă o lovitură dură pentru PNL și USR-PLUS. Concret, Traian Băsescu a precizat la Romania TV că se oferă să fie candidatul PMP la Primăria București, după ce acordul politic între PNL, USR și PLUS a lăsat pe dinafară partidul său.

„Având în vedere eliminarea PMP-ului din alianţa de dreapta… PMP-ul va trebui să participe la alegeri. Va avea candidaţi şi la primăria Generală şi la primăriile de sector. Eu oferta de a candida am făcut-o, trebuie să o accepte şi partidul. PMP a așteptat să fie invitat să discute despre coaliția de dreapta. Ieri (n.r. – sâmbătă) a fost clar si oficial ca PMP nu e acceptat in aceasta coaliție.

Nu ne victimizăm. PMP va participa cu toate resursele, iar dacă eu voi fi considerat o resursă mă pun la dispoziție pentru Primăria Capitalei. Eu i-am făcut PMP-ului oferta de a candida la Primăria Capitalei. Sunt dispus să renunţ la mandatul de europarlamentar.

Dacă voi câştiga, ştiu ce voi avea de făcut. Slavă Domnului, am trecut de ABC, de dărâmat chioşcuri, de alergat după câinii fără stăpân (…) Îmi trebuie viceprimari cel puţin la fel de buni ca mine. Nici Gabriela Firea, nici Nicuşor Dan”, a spus Traian Băsescu.

Se anunță clipe grele pentru Alianța PNL-USR-PLUs în București.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.