Peluza Cătălin Hâldan pune tunurile pe FRF după retrogradarea la „masa verde” a lui Dinamo

0

Peluza Cătălin Hâldan, acţionar al FC Dinamo, a emis, marţi, un comunicat, în care cere să-i fie permisă echipei „alb-roşii” să-şi joace pe teren salvarea de la retrogradare, după ce o decizie a FRF luată cu o zi înainte anulează posiblitatea „câinilor” de a mai disputa restanţele avute.

„NU AM ADUS NOI PANDEMIA!
De ce ne-o puneţi în cârcă?

Ne strigăm dreptul de a juca meciurile pe teren. Acum strigăm doar aici, dar suntem gata s-o facem ORIUNDE SE VA AUZI MAI TARE şi sub orice formă! TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!

Ne-am lăsat izolaţi, carantinaţi, urmăriţi. Am fost singurii trataţi în felul acesta, în timp ce pentru alţii s-au inventat ”teste neconcludente” şi ”teste fulger”

Ni s-a cerut să jucăm din două în două zile. Am acceptat şi asta, oricât ar fi de inuman. Jucăm cu inima, atât cât poate să reziste. Am acceptat să jucăm după 7 zile de izolare şi apoi după 14 zile. Am început să ne câştigăm punctele. Şi acum schimbaţi iar regulile jocului? Dacă nu a mai mers cu izolarea în case, aţi trecut la izolarea fotbalului în birouri, unde soarta se decide prin ridicare de mână?

Ne-aţi condamnat deja? Ne cerem ultimul drept înaintea ghilotinei: LĂSAŢI-NE SĂ NE CÂŞTIGĂM SALVAREA!

Jucăm în fiecare zi, DAR LĂSAŢI-NE SĂ JUCĂM!

Până mai ieri aţi ţipat că deţinătorul drepturilor tv cere ca toate meciurile să fie jucate pe teren? Ne-am conformat. Acum nu mai vrea nimeni meciuri pe teren?

UEFA nu v-a cerut nimic legat de programul din play-out. Şi v-aţi gândit că e fair-play să cereţi să decidă cluburile direct implicate, direct interesate de retrogradarea lui Dinamo? A câta nedreptate ar fi asta? E ca şi cum aţi fi întrebat Craiova dacă acceptă să fie desemnată campioană fără a mai juca meciul cu CFR…

Câinilor, nu putem ieşi toţi în stradă în faţa sediilor FRF şi LPF, pentru că mulţi dintre voi sunteţi departe de Bucureşti şi de ţară. Dar putem face fiecare dintre noi ceva: Distribuiţi masiv acest apel. Distribuiţi-l şi pe propriul profil şi pe messenger şi pe whatsapp, către toţi câinii!”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hâldan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.