Tomac demontează „aura anti-PSD” a liderilor USR: „De ce Năsui și colegii săi parlamentari au votat pentru candidații propuși de PSD în fruntea Curții Conturi și a CNCD?”

0

Modul (penibil) în care PMP a fost exclus din alianța anti-PSD pentru București de PNL și USR-PLUS nu i-a surprins pe liderii PMP, deciși să demonstreze prin candidați competitivi și credibili că scorul partidului, în Capitală, se va menține la două cifre.

Astfel, liderul PMP, Eugen Tomac, demontează ipocrizia și cinismul unor lideri, precum deputatul Claudiu Năsui care a precizat că USR „nu și-a dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din PMP nu au votat întotdeauna împotriva PSD la București”.

„Partidul “Altfel decât ieri”

In urmă cu câteva luni, la o întâlnire solicitată de el, Claudiu Năsui susținea că o eventuală susținere din partea USR pentru Nicușor Dan ar reprezenta o adevarată problemă, întrucât partidul își dorea să-l susțină mai mult pe Vlad Voiculescu pentru această poziție.

Acum Năsui, in mod absolut cinic, intervine public în sens contrar, invocând că ei nu și-au dorit ca PMP să fie implicat într-un proiect comun deoarece unii colegi din partidul nostru nu au votat întotdeauna împotriva la București.

Două lucruri uită să spună, însă, distinsul domn Năsui.

1. Unii consilieri locali USR chiar au plecat la PSD – da, la PSD Bucuresti, “ciuma roșie” – ceea ce la noi nu s-a întâmplat.

2. De ce domnul Năsui și colegii săi parlamentari au votat pentru candidații propuși de PSD în fruntea Curții Conturi și a CNCD? Oare acesta este un compromis acceptabil?

Amintesc că PMP a fost SINGURUL partid care a votat împotriva tuturor candidaților PSD, votați în urmă cu o lună în Parlamentul României, în timp ce USR și celelalte partide au votat cu ochii “larg închiși” toți oamenii propuși de Ciolacu și de Ponta”, a precizat liderul PMP, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.