Lovitură pentru PSD: Ponta anunță candidații Pro România pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector

Share:

Victor Ponta a anunţat miercuri numele candidaţilor Pro România la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector. În lupta pentru Primăria Capitalei Victor Ponta îl aruncă în luptă pe fostul director al Spitalului Militar Central, Ioan Sîrbu, acuzat de plagiat în urmă cu opt ani. La Sectorul 1, candidatul Pro România este Adina Alberts, la Sectorul 2  – Florin Manea, la Sectorul 4 Gabriel Ispas, la Sectorul 5 Ştefan Pirpiliu, iar la Sectorul 6 Anca Bălăşoiu. Ponta a spuns că la Sectorul 3 nu au încă stabilit un canidat, dar că speră să fie Robert Negoiţă.

Victor Ponta a anunţat miercuri că Ioan Sîrbu va fi candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020. Liderul Pro România a precizat că Alianţa îşi propune să ofere o alternativă la Primăria Generală, cele de sector şi consilierii locali.

„Astăzi ( miercuri – n.r.) împreună că Robert Negoiţă, cu toţi colegii de la Pro România şi toţi colegii de la noua echipă Alianţa Pro Bucureşti 2020 am luat o decizie privind candidaţii. Vreau să fac acest anunţ referitor la faptul că Alianţa Pro Bucureşti 2020 îl va susţine la funcţia de primar general pe dl doctor Ioan Sîrbu. O persoană care aproape un deceniu a condus unul din spitalele de marcă din România, Spitalul Militar Central. E un candidat cu care Alianţa încearcă să ofere o alternativă”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul partidului.

Fostul premier a anunţat şi restul candidaţilor la primăriile de sector, printre aceştia numărându-se şi Adina Alberts, soţia liderului Dreapta Liberală Viorel Cataramă.

„Cred că obligaţia noastră a fost creăm o alternativă pentru Bucureşti, candidaţi la primăriile de sector şi consilierii locali. La Sectorul 1 o vom susţine pe doamna doctor Adina Alberts. La Sectorul 2 un candidat tânăr, Florin Manea, care vine din administraţie. La Sectorul 3 nu ne-am hotărât încă, dar sper că Robert să accepte să candideze. În absolut toate sondajele de opinie locuitorii Bucureşti sunt întrebaţi care Sector a evoluat mai mult şi spun că Sectorul 3. La Sectorul 4 Gabriel Ispas, la Sectorul 5 Ştefan Pirpiliu, la Sectorul 6 Anca Bălăşoiu”, a conchis Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.