Sute de polițiști și jandarmi supraveghează casa în care are loc priveghiul lui Emi Pian. 60 de persoane, printre care și Florin Salam, amendate!

Share:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seară, că printre zecile de persoane care au fost amendate la priveghiul lui Emi Pian (sursa foto:reporterIS.ro) liderul clanului Duduienilor, s-a aflat și manelistul Florin Salam.

„S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Garantez acest lucru. (…) Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. (…) Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a declarat Marcel Vela, miercuri seară, la un post TV.

Imediat după declarația ministrului, poliţiștii și jandarmii au intervenit pentru dispersarea celor prezenți la priveghi.

Până la ieșirea publică a ministrului de Interne, Poliția, aflată la casa lui Emi Pian, nu a sancționat pe nimeni, asistând la nerespectarea regulilor fără a-i atenționa pe cei care nu poartă mască sau nu respectă distanța fizică.

„Nu suntem acolo să dăm amenzi, asistăm la un eveniment trist. Ține de conștiința fiecărui polițist”, declara, miercuri după amiază, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex, Florin Vîlnei, cu câteva ore înaintea intervenției ministrului Marcel Vela.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderului clanului Duduianu, a murit după ce a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marți, în urma unui conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Funeraliile liderului clanului Duduianu se vor desfășura pe durata a patru zile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.