Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja: “Dreapta unită va aduce normalitatea în București!”

0

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, este unul dintre tinerii politicieni care s-a luptat pentru revenirea la „normalitate” în administrația din București. Iar această normalitate înseamnă, în opinia lui Burduja,  politicieni în slujba cetățenilor, nu invers”. Avem șansa ca la aceste alegeri să schimbăm administrațiile toxice actuale, care sufocă fiecare centimetru din comunitatea în care trăim, cu unele profesioniste, dedicate, atente la nevoile oamenilor”, a precizat liderul liberalilor din sectorul 1.

„Dreapta unită va readuce normalitatea în București. Împreună, cu toate forțele unite, vom reuși să punem lucrurile pe traiectoria potrivită pentru Capitală și pentru fiecare sector. Iar acest lucru se face doar prin dialog și deschidere.

Nu sunt sloganuri politicianiste, ci doar adevăruri care stau la baza unei relații de normalitate între cetățeni și politicieni. Iar această normalitate înseamnă politicieni în slujba cetățenilor, nu invers.

După ani de improvizații și administrație pe genunchi, e timpul ca Bucureștiul și sectorul 1 să fie administrate responsabil, asumat, transparent și în strânsă legătură cu nevoile cetățenilor. Avem șansa ca la aceste alegeri să schimbăm administrațiile toxice actuale, care sufocă fiecare centimetru din comunitatea în care trăim, cu unele profesioniste, dedicate, atente la nevoile oamenilor.

PNL Sector 1 vine cu o echipa de oameni profesioniști pentru Consiliul Local al Sectorului 1, cu proiecte liberale, dedicate și aplicate pe nevoile locuitorilor, rezultate după orele petrecute în teren, de vorbă cu oamenii. Nu reinvintăm roata, nu vindem proiecte fantasmagorice, ci venim cu lucruri de bun simț. pentru binele cetățenilor. Veți vedea foarte curând.

Politica este făcută de oameni, pentru oameni. Mai important, trebuie făcută doar în slujba oamenilor. În spiritul acestei noi paradigme după care ne ghidăm în toată activitatea noastră, vă invit să susțineți echipa PNL la Sectorul 1 și la Consiliul General, împreună cu candidatul comun al dreptei la Primăria Capitalei – Nicușor Dan.”, a precizat pe pagina sa de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

#noulBucuresti #dreaptaunitapentruBucuresti

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.