Pariul liberalului George Șișcu, candidat la șefia CJ Tulcea: “Județul Tulcea trebuie să arate ca orice zonă a Uniunii Europene!”

Administrația pesedistă de la nivelul județului Tulcea trebuie înlocuită urgentă. Candidatul liberal la șefia Consiliului Județean Tulcea, deputatul George Șișcu, propune o viziune coerentă la nivelul județului. Pariul electoral al lui George Șișcu este unul ambițios: județul Tulcea trebuie să arate ca orice zonă a Uniunii Europene! Dincolo de vorbe goale și tunuri financiare date de o administrație „impotentă”, în ultimii ani, în unul dintre cele mai sărace județe ale României, tulcenii au nevoie de o altfel de administrație: una profesionistă, competentă, depolitizată, în care interesul cetățenilor primează.

“Turismul, agricultura, industria grea, cultura – toate acestea au funcționat străine unele de altele la Tulcea! Este timpul să le unim într-o viziune coerentă!

Județul Tulcea trebuie să arate ca orice zonă a Uniunii Europene, cu extinderi și reabilitări ale sistemelor de apă și canalizare, cu asigurarea surselor de apă de calitate, cu sisteme moderne de distribuție electrică, asigurând conectarea întregii populații a județului Tulcea.

Mă voi implica pentru racordarea a cât mai multor locuitori ai comunelor din județul Tulcea la rețeaua de distribuție a gazelor naturale!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, deputatul George Șișcu, candidatul PNL la CJ Tulcea.

#AdministratieLiberala #TulceaÎnCareSEPOATE #SEPOATE

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.