Dezvăluiri incendiare ale unui luptător din Trupele Speciale: Complicitate între unii șefi din Poliție și clanurile interlope!

0

Poliţişti din toată ţara avertizează că există o complicitate între unii şefi din Poliţia Română şi clanurile interlope. Oamenii legii susţin că au fost transformaţi în gărzile de corp ale grupărilor de interlopi, informează Romaniatv.net.

Nemulţumirile s-au amplificat în rândul poliţiştilor, pe fondul modului în care a fost gestionată situaţia după moartea interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Aceştia au acuzat conducerea Poliţiei Române că a pus în scenă un „spectacol inacceptabil” în care sute de forţe de ordine nu au făcut altceva decât să asigure protecţia unei familii de interlopi.

Un luptător din Trupele Speciale a mărturisit că a ajuns să-şi urască meseria pe care o iubea enorm.

„Blocăm străzi, oprim tot ce mişcă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi… De când ne-am transformat în firma de pază a ţiganilor??? De ce toată această desfăşurare de forţe pentru protecţia scursurilor societăţii??? Protecţie plătită din banii oamenilor care azi-dimineaţă s-au trezit să plece la muncă! La muncă!!!!! Ce or gândi oamenii normali când văd că pentru scursurile astea sunt atâtea forţe şi când ei, care muncesc şi plătesc taxe de le ies pe nas, au nevoie de poliţie, li se spune că nu sunt oameni, că nu sunt resurse?

Ce gândesc colegii noştri, care în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au ajuns să fie ameninţaţi, bătuţi, răniţi şi cărora nu li s-a asigurat niciun fel de protecţie, nici măcar nu au fost lăsaţi să-şi ia pistolul acasă pentru protecţia lor şi a familiilor lor? Cum este posibil să acordăm atâta atenţie unor nenorociţi care fac atâta rău acestei societăţi, care nu au o zi de muncă în viaţa lor, care nu au plătit un leu impozit în viaţa lor, dar deţin palate, maşini de zeci şi sute de mii de euro şi învârt milioane de euro în văzul tuturor? Mi-a plăcut enorm meseria asta, dar astăzi am ajuns să o urăsc din tot sufletul”, este mesajul luptătorului, conform Adevărul.

Mai mult, luptătorul avertizează că Poliţia a ajuns firma de pază a clanurilor interlope şi îi acuză de şefii din Poliţie de complicitate cu liderii grupărilor de crimă organizată.

„Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope. Atât timp cât şefi mari din poliţie au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem niciun plan, o să vedem doar balet al forţelor de ordine fără o finalitate anume. (…) Poliţia şi-a dat examenul neputinţei”, precizează „mascatul”, conform sursei citate.

Şi sindicaliştii din Poliţie sunt revoltaţi de felul în care forţele de ordine au acţionat la priveghiul lui Emi Pian.

„Ţin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de poliţişti a fost o mâhnire, a fost o frustrare şi a fost o revoltă din partea poliţiştilor. A fost inacceptabil să vedem acel «spectacol» în care zeci de membri ai forţelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecţia unei familii de interlopi. Ce încearcă autorităţile să transmită prin astfel de gesturi? Astăzi am văzut că autorităţile le-au pus la dispoziţie celor care participă la această ceremonie măşti şi dezinfectant, în condiţiile în care ei în continuare încalcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, aşa cum a fost el denumit. Noi suntem nemulţumiţi şi frustraţi de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noştri vor fi puşi în situaţia de a aplica legea, cetăţenii le vor arunca în faţă această acţiune”, a explicat Cosmin Andreica, liderul sindicatului poliţiştilor Europol.

Moartea lui Emi Pian a scos la iveală numeroase nereguli care au fost ignorate de autorităţi. Dacă ar fi fost respectată legea, priveghiul liderului clanului Duduianu nu ar fi putut fi organizat la domiciliul acestuia, cu prezenţa a zeci de oameni. Autorităţile prezente la faţa locului nu au luat nicio măsură pentru a fi respectată distanţarea fizică şi purtarea măştii, măsuri aplicate pentru a limita răspândirea COVID-19.

Emi Pian a fost înmormântat duminică, fiind condus pe ultimul drum de zeci de membri ai clanurilor interlope. Slujba de înmormântare a fost oficiată la Biserica Sfânta Parascheva din Capitală. Intrarea în cimitirul în care a fost îngropat liderul clanului Dudianu a fost închisă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.