Eugen Tomac aruncă în lupta electorală candidați competitivi: PMP este singura forță politică care își respectă angajamentele!

0

Liderul PMP, Eugen Tomac, a avut la finele săptămânii trecute, un adevărat tur de forță prin mai multe filiale județene ale partidului în contextul apropierii alegerilor locale. Întâlnirea președintelui partidului cu liderii organizațiilor și candidații PMP din județele Hunedoara, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara, au reprezentat momentul ideal pentru ca tânărul și intransigentul lider al PMP, Eugen Tomac, să prezinte direcțiile de acțiunile și obiective PMP în această campanie ce se anunță a fi una extrem de dificilă.

„PMP va avea candidați in toate localitățile din Banat și ne vom bate cu demnitate pentru șansa noastră. Mă bucur că nu avem candidați dispuși să facă blaturi sau aranjamente, toți luptă pentru comunitățile lor și sunt convins ca vor obține rezultate foarte bune și vom câștiga multe primării!”, a precizat liderul Tomac în cadrul întâlnirii cu echipa condusă de liderul filialei timișene, Cornel Sămărtinean.

Așteptări mari ale Eugen Tomac și de la candidații PMP din județul Arad. În opinia liderului PMP, organizația arădeană condusă de Florin Remețean, a propus atât la Primăria Arad cât și în alte localități candidați competitivi, credibili și bine pregătiți. Un scor de două cifre obținut de PMP la nivelul județului este targetul (perfet realizabil) impus de Eugen Tomac.

Și în județul Caraș-Severin PMP are obiective îndrăznețe în condițiile în care va avea candidați în cele 77 de localități ale județului. „La Caraș-Severin, echipa PMP condusă de Ionuț Popovici și-a propus să obțină un rezultat de 10+ și sunt sigur că va reuși. Așa cum a declarat Eugen Cismăneanțu, primarul orașului Bocșa, după alegeri avem nevoie de o academie pentru aleșii locali spre a profesionaliza administrația publică locală și în mod special a celor aleși primari sau consilieri”, a precizat Tomac care a transmis, în context, un mesaj de mobilizare pentru toți candidații, membrii și simpatizanții PMP din județ.

Prezent (și) la Deva la întâlnirea cu candidații PMP Hunedoara, Eugen Tomac a precizat: „I-am încurajat pe colegii mei din PMP să le spună românilor că singurul partid care a strâns un milion de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi este PMP. Noi am cerut tuturor partidelor să susțină acest demers, proiectul se află pe oridinea de zi a Camerei Deputaților, însă nu se dorește adoptarea lui, asta este evident.

De asemenea, i-am încurajat să le spună românilor că singurul partid politic din România care a depus un proiect de lege privind reducerea numărului de parlamentari este tot PMP. Și acest proiect este pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, însă celelalte partide refuză să susțină demersul. Asta deși aproape zece milioane de români au cerut, prin vot, reducerea numărului de parlamentari la 300”.

„PMP este singura forță politică care își respectă angajamentele față de români, ceilalți fac doar zgomot și atât”, a mai spus liderul PMP.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.