Liberalul Sebastian Burduja, mesaj la doi ani de la protestul din 10 august: Să deschidem bine ochii, sa învățam din lecțiile trecutului și sa ducem la bun sfârșit ceea ce am început!

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a transmis, duminică seara, un mesaj către români în contextul în care se împlinesc doi ani de la protestul diasporei din 10 august. „Suntem azi cu câțiva pași mai aproape de împlinirea visului din 10 august: România în care toți românii să se întoarcă acasă”, a precizat Sebastian Burduja, care a adăugat că „ultimele noua luni au demonstrat că #sepoate și la noi”.

„Mâine este #10august din nou. Acum doi ani, inimile a milioane de români de pretutindeni băteau pentru un vis: România în care să ne reunim cu toții. Aici, acasă. România în care să ne creștem copiii. România din care să nu mai fim alungați, România în care să ne dorim să rămânem.

Am scris ieri că visez cu ochii deschiși. Mulți dintre cei care au văzut mesajul m-au încurajat să visez în continuare și să lupt. Ceea ce voi și face. Suntem azi cu câțiva pași mai aproape de împlinirea visului din 10 august: România in care toți românii sa se întoarcă acasă.

Mai avem cale lunga? Categoric. Si totuși, sperând ca românii nu uită atât de repede, am convingerea că România de astăzi este cu totul altceva decât România infractorilor, corupților și semi-analfabeților care o capturasera acum doi ani.

Mai sunt încă lucruri de îndreptat? Multe. Multe nu se pot face de azi pe mâine. Dar dincolo de toate dezamăgirile și frustrările, dincolo de tot cinismul, dincolo de toate cele îndurate de acest popor in ultimii 30 de ani, exista o speranță. Iar asta nu-i deloc puțin lucru.

Ultimele noua luni au demonstrat că #sepoate și la noi. Va rog atât, dragi români de pretutindeni: sa deschidem bine ochii, sa învățam din lecțiile trecutului și sa ducem la bun sfârșit ceea ce am început. Prin noi înșine.

Înainte, impreună!”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.