Alin Stoica pune tunurile pe Gică Hagi

0

Alin Stoica (40 de ani), fost jucător important la Anderlecht şi FC Bruges, a lansat un atac devastator la adresa lui Gică Hagi (55 de ani). Fiul lui Tudorel Stoica, stabilit în Belgia de mai mulți ani, a vorbit despre evoluțiile lui Ianis Hagi de la Genk, dar și despre parcursul jucătorilor transferați în străinătate de la Viitorul.

Alin Stoica l-a criticat vehement pe Gică Hagi, reproșându-i faptul că se consideră „cel mai bun din toate timpurile”, dar și faptul că a plecat de la Real Madrid la un club de rang inferior, Brescia.

„Chiar am văzut recent un interviu acordat de Anamaria Prodan. Dacă n-are cineva curaj să-i răspundă? El se crede cel mai mare jucător din toate timpurile. Când jucătorii lui ies în Occident, sunt turiști japonezi! Tot urlă că scoate campioni. Ce campioni scoate? N-are nimeni curaj să-i spună. De ce a plecat de la Real Madrid la Brescia? Nu găsea altă echipă? Urlă că e cel mai bun din toate timpurile… Au fost fotbaliști mai mari. Dacă se putea pleca înainte de Revoluție, ar fi fost jucători și mai mari. Liță Dumitru n-a fost fotbalist? Mulțescu n-a fost fotbalist? Rodion Cămătaru n-a fost fotbalist? Cârțu n-a fost fotbalist? De Balaci și Dobrin nici nu mai zic! N-a zis nimeni că n-a fost un fotbalist mare. Dar au fost jucători mai mari decât el”, a spus Alin Stoica la Pro X.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.