Clanul Duduianu primește o puternică lovitură. Frații lui Emi Pian, reținuți pentru 24 de ore!

0

Graţian şi Ciprian Duduianu, fraţii interlopului Emi Pian, decedat în urmă cu o săptămână într-un conflict în sectorul 6 al Capitalei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Fraţii lui Emi Pian au fost duşi în Arestul Central şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă. Cei doi sunt acuzaţi de tentativă de omor. Între timp, în arest a ajuns şi Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian. 

Graţian Duduianu şi Ciprian Duduianu, fraţii interlopului Emi Pian decedat săptămâna trecută după un conflict izbucnit în urma unei partide de barbut în Capitală, au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la audieri la Serviciu Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

În urma audierilor, a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele celor doi. Potrivit avocatului familiei, Graţian Duduianu şi Ciprian Duduianu au calitatea de suspecţi în dosarul în care au fost reţinuţi.

Avocatul a mai precizat că Graţian şi Ciprian Duduianu a fost duşi în Arestul Central şi urmează să fie cerută arestarea lor.

Pe lângă cei doi fraţi ai lui Emi Pian, oamenii legii au ridicat de la casele familiei Duduianu șapte cutii cu diverse obiecte şi documente.

„Procurorii au ridicat înscrisuri, documente asupra imobilelor, bunuri mobile ale familiei. Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuţit pe care îl are orice om în gospodărie. Percheziţia domiciliară a vizat găsirea anumitor obiecte necesare anchetei”, a declarat avocata familiei Duduianu.

În arest este şi Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu şi principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian.

Tatăl lui Richar Emanul Gheorghe, presupusul criminal al lui Emi pian, a făcut dezvăluiri despre noaptea crimei, în exclusivitate la Romania TV. Bărbatul a povestit cum 16 din clanul Duduianu au vrut să-i linşeze fiul după ce acesta a avut curajul să-i bată obrazul lui Emi Pian, care îi înjurase mătuşa. „Baiatul meu a dat la nimereaăa jos intins numai in topoare”, a spus tatăl lui Richard.

Cearta dintre cei doi ar fi pornit de la câteva injurii aduse de Emi Pian în faţa mătuşii lui Richard, conform tatălui suspectului. Acesta susţine că nu s-au atins, doar s-au înjurat, iar ulterior spiritele s-au calmat şi s-au jucat barbut în continuare. În momentul în care Emi Pian a părăsit locaţia, situaţia dintre aceştia a fost liniştită. Cu toate acestea, când Richard a plecat, peste acesta au năvălit mai multe persoane cu topoare şi săbii.

„Fiul meu nu s-a suparat decât când a înjurat-o pe matusa lui, aceasta fiind cuscra lui Emi Pian. „Nu îți este pic de rușine, Emi, înjuri în fața mătușii mele? Ce Dumnezeu ai?” Moment în care Emi a răsturnat masa, a dat cu pumnii în masă, supărat că i s-a atras atenția. A avut loc un schimb de vorbe între ei. Acolo erau mai multe persoane, 10 – 15 – 20 de persoane care jucau barbut. S-au pus toți în mijloc, ca să nu se lovească. Nu s-au atins, ci doar s-au înjurat. În cele din urmă, s-au împăcat, s-au calmat spiritele, s-a jucat în continuare. La 7-8 minute de la incident, Emi Pian a părăsit locația unde se juca barbut. Când a plecat Emi Pian din casă lucrurile era liniştite, nu s-au atins, nu s-au bătut. A plecat cu jurământul că nu v-a lăsa treaba asta. A plecat …. la rândul lui, băiatul meu când să plece, făcând un pas pe stradă au năvălit pe el 3 sau 4 maşini, 15 – 16 persoane cu topoare, săbii. Ceea ce vă spun se poate confirma de la camerele de supraveghere, se poate vedea care este purul adevar cum ei au venit pe el, ei l-au atacat şi s-a apărat. Putea să fie mort Graţian. Baiatul meu a dat la nimereală jos”, a dezvăluit tatăl lui Richard Gheorghe pentru România TV.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.